Hoppa till huvudinnehållet

Fyra raka segrar för Edsbowlarna

Publicerad:
Edsbowlarna vann mot BK Oden F1
Edsbowlarna vann mot BK Oden F1

Edsbowlarna och BK Oden F1 har två helt olika formkurvor. Edsbowlarna vann lördagens möte i Eds Bowlinghall och har därmed fyra raka segrar i division 2 norra Götaland herr i bowling. Bortalaget BK Oden F1 däremot har sex raka förluster. Matchen slutade 16-4.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Edsbowlarna på andra plats och BK Oden F1 sist, på sjätte plats.

Nästa motstånd för Edsbowlarna är Kyrk F1. Lagen möts lördag 12 mars 12.00 i Eds Bowlinghall. BK Oden F1 tar sig an Skövde AIK borta lördag 2 april 10.00.

Artikeltaggar

BowlingDivision 2 norra GötalandEds Bowlinghall

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.