Hoppa till huvudinnehållet

Urladdning för Edsbowlarna hemma mot Korp

Publicerad:
Edsbowlarna vann mot Korp
Edsbowlarna vann mot Korp

Det blev en riktig storseger för Edsbowlarna mot Korp hemma i division 2 norra Götaland herr i bowling. Matchen slutade 16-4. Edsbowlarna fick därmed revansch från senaste mötet, som Korp vann med 12-8.

Det här betyder att Edsbowlarna är kvar på andra plats, och Korp stannar på fjärde plats, i tabellen.

Lördag 5 mars möter Edsbowlarna BK Oden F1 hemma 11.00 och Korp möter Edet borta 10.00.

Artikeltaggar

BowlingDivision 2 norra GötalandEds Bowlinghall

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.