Hoppa till huvudinnehållet

TV: Västra Götalandsregionen om pandemiläget

Publicerad:
Västra Götalandsregionens vaccinationssamordnare Kristine Rygge medverkar vid den digitala presskonferensen.
Västra Götalandsregionens vaccinationssamordnare Kristine Rygge medverkar vid den digitala presskonferensen. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Västra Götalandsregionen livesänder i dag, onsdag 8 december, klockan 13.00, en pressträff om pandemiläget, för att ge en aktuell bild av hur regionen hanterar covid-19.

Under hösten, när smittspridningen har varit förhållandevis låg, har Västra Götalandsregionen under ett par månader haft uppehåll i sina livesändningar om pandemiläget. Men nu är de tillbaka.

Det kommer att handla om bland annat smittspridningen, sjukvården och vaccinationsarbetet.

Vid pressträffen medverkar Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare, Jan Kilhamn, tf hälso- och sjukvårdsdirektör, samt vaccinationssamordnare Kristine Rygge som tillsammans kommer att redogöra för den senaste informationen.

Pressträffen livesänds även på vgregion.se/direkt.

Artikeltaggar

CoronavirusetJan KilhamnKristine RyggeThomas WahlbergVaccinationVård och omsorgVästra Götalands länVästra Götalandsregionen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.