Man stoppades i avställd bil – hade knark och kniv

Publicerad:
En man i 25-åldern hade knark och en kniv i bilen. Foto: Kollage

Tidigt på fredagsmorgonen stoppades en bil på Villavägen i Dals Rostock. Bilen var avställd och det fanns både narkotika och en kniv i bilen. Föraren misstänks nu för grov olovlig körning, narkotikainnehav och brott mot knivlagen.

Händelsen ägde rum strax för klockan sex på morgonen på fredagen. Mannen, som är i 25-årsåldern, har tidigare dömts för olovlig körning, alltså misstänks han nu för grov olovlig körning. Bilen hade varit avställd med körförbud sedan 2016.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDals RostockGrov olovlig körning

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare