Hoppa till huvudinnehållet

Straffar avgjorde för Åmåls SK mot Grums

Publicerad:
Grums förlorade mot Åmåls SK
Grums förlorade mot Åmåls SK

Grums mötte Åmåls SK borta i en match i HockeyTvåan västra B herr som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde bortalaget vinna med 7-6 (2-1, 2-4, 2-1, 0-0, 1-0).

– Det var en match som svängde fram och tillbaka. Åmål kunde gå ifatt till 6-6 och sedan vinna på straffar, kommenterade Åmåls SK:s tränare Jonas Möörk.

Det var två formstarka lag som möttes. Serieledande Åmåls SK tog elfte segern i rad. Grums hade före matchen tre segrar i rad.

Åmåls SK hade problem och låg under med 4-5 efter två perioder.

Felix Arnqvist och Tom Lee gjorde tre mål var för Åmåls SK. Victor Stark gjorde också ett mål för Åmåls SK, målen för Grums gjordes av Sebastian Lövgren 3, Tobias Boström, Philip Gustafsson och Simon Peteri.

För Grums gör resultatet att man nu ligger på femte plats i serien.

I nästa omgång har Åmåls SK IFK Arboga hemma i Åmåls Ishall, söndag 21 november 16.00.

Artikeltaggar

Åmåls SKBillerudhallenGrums IK HockeyHockeyTvåan västra BIshockey

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.