Hoppa till huvudinnehållet

Insändarreplik: Vi undrar vad Linda Jansson prioriterar?

Publicerad:
Inlägget den 19 oktober.
Inlägget den 19 oktober.

Replik till Moderaten Linda Jansson i Ödeborg som är bekymrad över situationen i Färgelanda kommun i insändaren den 19 oktober.

Insändarsvar: Herrarna i C och L-styret bör inte smutskasta andra

Hon påstår att Centerpartiet och Liberalerna ”skjuter från höften” i vår ”egen hemsnickrade budget” och om det kan man bara säga att genom sig själv känner man andra.

Om vi för en stund bortser ifrån att Linda Jansson så här långt inte lyckats producera en egen budget så vill vi ände ge henne möjligheten att träda fram.

”Färgelanda kommun måste istället vidta åtgärder för att få en ekonomi i balans inte höja skatten” . Vilka åtgärder ämnar Linda Jansson vidta?

”Bättre möjligheter att över tid trygga en bra utbildning, en god vård och en värdig omsorg. Det är så vi måste ta Färgelanda framåt”. Om detta är vi eniga. Vi har beskrivit vår väg - vilken är Linda Janssons?

”Moderaterna vill bygga ett ekonomiskt starkare Färgelanda som fokuserar på kärnverksamheterna”. Vi väntar på vad Linda Jansson kommer att presentera i sin version av hur det bygget skall genomföras?

”För att uppnå våra mål för Färgelanda behövs rätt ekonomiska prioriteringar"

Då undrar vi - vilka är Linda Janssons prioriteringar?

Tobias Bernhardsson (C)

Ingo Asplund (L)

Thor-Björn Jacobsson (C)

Kenneth Carlsson (L)

Artikeltaggar

CenterpartietFärgelanda kommunFärgelanda kommunIngo AsplundInsändareLiberalernaLinda JanssonModeraternaThor-Björn JakobssonTobias BernhardssonÖdeborg

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.