Hoppa till huvudinnehållet

Nu finns möjligheten att hyra in sig på kontor i Dals Långed – firas med tårta

Publicerad:
Medlemmarna i Studio Växt välkomnar exempelvis egenföretagare att hyra in sig i deras co-workingspace i Dals Långed.
Medlemmarna i Studio Växt välkomnar exempelvis egenföretagare att hyra in sig i deras co-workingspace i Dals Långed. Foto: Privat

På lördag öppnar Studio Växt, ett co-workingspace, i Dals Långed.

– Det är en kreativ delad arbetsplats som vem som helst kan hyra in sig till på sina egna villkor. Dag, vecka, månad, säger Funny Livdotter.

Det blir en fullspäckad helg i Dals Långed. Från och med lördag öppnar Studio Växt som ger människor möjlighet att hyra in sig på en kontorsbordsyta.

– Vi har även en enklare verkstad. Vi har startat detta för att vi vill ha en gemensam arbetsplats. Som egna företag blir det lätt ensamt, men på Studio Växt får en mer plats, ett sammanhang och kollegor, säger Funny Livdotter, en av de nio drivande medlemmarna bakom Studio Växt.

Startade 2020

Med stöd från Mötesplats Steneby kunde Studio Växt starta under våren 2020, men på grund av pandemin har gruppen bakom projektet mest arbetat i det dolda. På lördag blir det däremot en öppningsfest på dagen.

– Nu kan vi äntligen öppna upp och därmed dela med oss av vår plats. Vi kommer bjuda på finfin tårta på lördag, säger Funny Livdotter.

Artikeltaggar

Dals LångedFunny LivdotterMötesplats StenebyNyheter

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.