Hoppa till huvudinnehållet

Fyra mål av Marcus Knutsen när Högsäter vann

Publicerad:
Högsäter vann mot Strömstad
Högsäter vann mot Strömstad

Marcus Knutsen stod för ett målkalas när Högsäter besegrade Strömstad i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll med 5-2 (5-0). Hela fyra mål gjorde Marcus Knutsen, synnerligen viktigt för Högsäters trepoängare.

Tobias Andersson gjorde också ett mål för Högsäter, målen för Strömstad gjordes av David Olsson och Kristoffer Tingelholm.

– Vi spelar en hel magisk fotboll första 45 minuterna där vi dominerar totalt och gör fem mål. Jag är väldigt nöjd över laget insats plus att Marcus Knutsen får göra fyra mål idag, kommenterade Högsäters tränare Mergim Berisha.

Segern var Högsäters fjärde på de senaste fem matcherna.

Med två omgångar kvar är Högsäter på femte plats i tabellen, och Strömstad är på tionde plats.

Nästa motstånd för Högsäter är IFK Uddevalla. Lagen möts fredag 8 oktober 19.15 på Kamratgården.

Artikeltaggar

Division 4 Bohuslän/DalslandFotbollFärgelandaplanHögsäters GFIFK Strömstad

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.