Hoppa till huvudinnehållet

TV: Västra Götalandsregionen om pandemiläget

Publicerad:
Västra Götalandsregionens vaccinationssamordnare Kristine Rygge medverkar vid den digitala presskonferensen.
Västra Götalandsregionens vaccinationssamordnare Kristine Rygge medverkar vid den digitala presskonferensen. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Västra Götalandsregionen livesänder i dag, onsdag 1 september, klockan 13.00, en pressträff om pandemiläget, för att ge en aktuell bild av bland annat smittspridningen, vaccinationsarbetet och hur regionen hanterar covid-19.

Vid pressträffen medverkar Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare, Jan Kilhamn, tf hälso- och sjukvårdsdirektör, samt vaccinationssamordnare Kristine Rygge som tillsammans kommer att redogöra för den senaste informationen.

Pressträffen livesänds även på vgregion.se/direkt.

Detta är Västra Götalandsregionens första livesända pressträff efter ett sommaruppehåll sedan i juni.

Covid fortsätter öka i regionen – fyra nya fall i Åmål

Artikeltaggar

CoronavirusetJan KilhamnKristine RyggeThomas WahlbergVaccinationVård och omsorgVästra Götalands länVästra Götalandsregionen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.