Abdulhafez Nshiwati räddade poäng när Högsäter 2 kryssade

Publicerad:
Kroppefjäll spelade lika mot Högsäter 2

I halvtid ledde Kroppefjäll matchen på hemmaplan i division 6 Dalsland herr i fotboll mot Högsäter 2 med 1-0, efter mål av Sherif Haziri. Men i andra halvlek jobbade sig Högsäter 2 in i matchen, och kvitterade genom Abdulhafez Nshiwati. Matchen slutade 1-1.

För tabellens utseende betyder det här att Kroppefjäll ligger på femte plats medan Högsäter 2 har fjärdeplatsen.

I nästa omgång har Högsäter 2 Fengersfors 2 borta på Fengershof, lördag 4 september 13.00.

Artikeltaggar

BrunnsvallenDivision 6 DalslandFotbollHögsäters GFKroppefjäll

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare