Insändarreplik: Vi kan inte ha besökt samma kyrkor

Insändare
PUBLICERAD:
Katarina Hofling kandidat i kyrkovalet.
Foto: Sanna Stark

Till Bitte Sandström, Sverigedemokraterna Bengtsfors inlägg i Dalslänningen den 10 augusti.

I din insändare med rubriken Vi värnar Svenska kyrkan skriver du att ”det är ett stort misstag att låta islam och andra religioner husera i kyrkorummen.” Det är mycket möjligt att du Bitte Sandström är en mer frekvent kyrkobesökare än undertecknad. Vi kan dock knappast ha besökt samma kyrkor då jag aldrig någonsin sett ”islam och andra religioner husera” vid mina kyrkobesök. Det skulle vara intressant att få ta del av de fakta som ligger till grund för dessa påståenden. Vidare skulle det vara intressant att få veta hur och för vem du och ditt parti ska se till att ”den Svenska kyrkan blir Svenska kyrkan igen”.

Vänligen

Katarina Hofling

Socialdemokratisk kandidat i kyrkovalet

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.