Insändare: Vad händer med vägärendet?

Insändare
PUBLICERAD:
Dag Rimmerfors, Landsbygdspartiet i Bengtsfors.
Foto: Conny Hultgren
Öppet brev till Bengtsfors Kommun och Kommunstyrelsens ordförande Stig Bertilsson.

Hej, Stig Bertilsson, undrar bara vad som hänt med detta ärende Re; vägarna 2190 och 2189, vi som bor och brukar vägarna är nu hjärtligt trötta på att få punktering var och varannan dag enbart för att beläggningen består av sprängsten utan riktigt väggrus som slityta vilket är brukligt. Dessutom är de eviga potthålen att kryssa mellan så obekvämt. Det sliter på våra personbilar fjädrar anamma!

Som Trafikverket påpekar så är det upp till kommun och region att hantera detta med uppgradering. Jag menar att saken nu måste tas hand om på ett tillfredställande sätt, annars blir det en valfråga.

Med vänliga hälsningar

Dag Rimmerfors, Landsbygdspartiet i Bengtsfors.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.