Målfest när Eds FF 2 krossade Dals Långed

Publicerad:
Dals Långed förlorade mot Eds FF 2

Eds FF 2 hade inga problem med Dals Långed i division 6 Dalsland herr i fotboll, och vann borta med utklassningssiffrorna 7-0.

– En tung förlust, där vi inte kommer rätt in i första halvlek överhuvudtaget. Vi ligger helt fel i positioner och låter Ed styra och ställa som de vill och de utnyttjar våra misstag och felbeslut. Vi spelar upp oss i andra halvlek och gör då en bättre insats, men sett till 90 minuter är Ed klart bättre än oss och vinner helt rättvist. Bara för oss att ta lärdom av denna match och gå vidare, tyckte Dals Långeds tränare Johnny Spångberg, efter matchen.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Eds FF 2 med 4-2.

Söndag 22 augusti spelar Dals Långed hemma mot Håfreström 2 18.00 och Eds FF 2 mot Ärtemark hemma 14.00 på Bergslätts IP A-plan.

Artikeltaggar

Dals Långeds IKDivision 6 DalslandEds FFEkhagsvallenFotboll

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare