Hoppa till huvudinnehållet

Idrottsgalan i Bengtsfors återkommer nästa år

Publicerad:
Idrottsgalan i januari 2020 hann arrangeras strax innan coronapandemin stoppade större arrangemang. Galan gästades av Anna Lindberg och Marcus Johannesson. På bilden ses en glimt från klubbkampen med lokala idroottsföreningars lag.
Idrottsgalan i januari 2020 hann arrangeras strax innan coronapandemin stoppade större arrangemang. Galan gästades av Anna Lindberg och Marcus Johannesson. På bilden ses en glimt från klubbkampen med lokala idroottsföreningars lag.

Idrottsgalan i Bengtsfors kommer tillbaka nästa år. Det hoppas föreningen som driver galan och som häromdagen höll årsmöte.

– Allt beror naturligtvis på hur Coronapandemin utvecklas, men om den är under kontroll och samhället har öppnats så siktar vi absolut på att komma tillbaka. Att galan är efterlängtad får vi ofta höra, säger Iréne Malmberg, ordförande i Föreningen Idrottsgalan i Bengtsfors.

I pandemins spår blev det galauppehåll det här året. Det var galan för nästan ett och ett halvt år sedan med bland annat idrottspersonligheterna Anna Lindberg och Markus Johannesson som nu summerades.

Vid årsmötet omvaldes Iréne Malmberg som ordförande. Styrelsen består i övrigt av Kenth-Eric Gustavsson, Dan-Peter Eliasson och Cecilia Edvardsson. Ersättare i styrelsen är Agneta Wallin, Bengt-Åce Gustavsson och Johan Lillieqvist. Sara Tegnér har ersatt Jan Hagelbrand som SISU-representant i styrelsen. Jan som bidrog till starten av Idrottsgalan avtackades i samband med den senast genomförda galan.

Artikeltaggar

Anna LindbergBengt-Åce GustavssonBengtsforsIdrottsgalanIdrottsgalan i BengtsforsIréne MalmbergJan HagelbrandJohan LilljeqvistMarkus JohannessonNyheterSara TegnérSport

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.