Hoppa till huvudinnehållet

Inga ställplatser till fjärilsparken i sommar

Publicerad:
Reporter Sanna Stark
Sanna Stark
sanna.stark@provinstidningen.se
Det blir inga ställplatser i fjärilsparken. Inte i sommar, åtminstone.
Det blir inga ställplatser i fjärilsparken. Inte i sommar, åtminstone. Foto: Thomas Wallin

I mars gick kommunen ut med att de planerar för att göra i ordning tio ställplatser i fjärilsparken, som sedan ska utarrenderas.

Just fjärilsparken valdes som område efter att kommunen kom fram till att det skulle vara en attraktiv plats i en naturskön miljö med närhet till centrum. Tanken var att framtida arrendatorer skulle lämna in en intresseanmälan med sista ansökningsdag den 31 mars. I sommar skulle ställplatserna stå klara.

Nu har ställplatserna varit uppe för diskussion flera gånger i Bengtsforspolitiken. Utgången är att det inte blir några ställplatser i fjärilsparken – inte i sommar, åtminstone.

– Det kom in synpunkter på att det inte var en bra placering. Vi tittar på bättre alternativ just nu, säger Crister Blüme, destinationsutvecklare på Bengtsfors kommun.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommun (org)Crister BlümeNyheter

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.