Hoppa till huvudinnehållet

Kommunen anordnar annorlunda bingo i sommar

Publicerad:
Reporter Sanna Stark
Sanna Stark
sanna.stark@nwt.se
Ett annorlunda, och kanske desto mer fartfyllt, bingo arrangeras av Bengtsfors kommun i sommar.
Ett annorlunda, och kanske desto mer fartfyllt, bingo arrangeras av Bengtsfors kommun i sommar. Foto: Göran Persson

Sugen på att upptäcka områden i Bengtsfors kommun under semestern, och samtidigt ha chansen att vinna priser? Då kan Bengtsfors kommuns Semesterbingo vara värt att skriva in i kalendern.

Spelet kommer gå till som så att Bengtsfors kommun tar fram en bingobricka med fyra gånger fyra rutor, med en besöksanledning i varje ruta. För att kunna vara med och spela behöver man ha ett registrerat konto på sociala nätverk. För att få bingo ska deltagarna utföra alla fyra aktiviteter på en rad, vågrätt eller lodrätt. Dessutom ska de lägga ut en bild från platsen i bingorutan på sitt sociala nätverkskonto samt använda platsens hashtag, som också visas i den aktuella bingorutan.

Semesterbingot kommer att pågå under veckorna 27 till 31.

Exklusiva presentkort

Fina priser väntar de som lyckas få bingo. När man fyller en rad ska man kontakta Bengtsfors kommunen genom vinstformuläret på hemsidan, och därefter tilldelas bingovinnarna ett Bengtsforsbadlakan.

Får man bingo på flera rader är man dessutom med och tävlar i en utlottning av exklusiva presentkort som gäller vid flera av kommunens turist- och besöksföretag, där varje bingorad, vågrätt som lodrätt, ger en lott.

Företag får ansöka

Samtidigt är kommunen öppna för företag att lämna in önskemål om att få synas och således marknadsföra sig på bingobrickan.

Företag uppmanas att kontakta Crister Blüme.
Företag uppmanas att kontakta Crister Blüme. Foto: Sanna Stark

Dessa ska i så fall kontakta destinationsutvecklaren Crister Blüme med företagsnamn, webbadress och eventuell hashtag. Dessutom vill kommunen ha företagets öppettider under spelperioden samt en högupplöst bild att använda sig av på brickan.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommunBengtsfors kommun (org)Crister BlümeFacebookInstagramNyheter

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.