TV: Västra Götalandsregionen om vaccin- och covidläget

Vård & omsorg | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Västra Götalandsregionens vaccinationssamordnare Kristine Rygge medverkar vid den digitala presskonferensen.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Västra Götalandsregionen livesänder i dag, onsdag 21 april, klockan 13.30, en pressträff för att ge en aktuell bild av covid-19-läget och arbetet med vaccineringen.

Vid pressträffen medverkar Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare, Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör, Kristine Rygge, vaccinationssamordnare, sant Peter Dahm, som är verksamhetschef för anopiva, det vill säga anestesi-operation-intensivvård, på Sahlgrenska universitetssjukhuset och ordförande för Västra Götalandsregionens chefssamråd för anopiva.

De kommer att redogöra för den senaste informationen om hur Västra Götalandsregionen hanterar covid-19.

Pressträffen livesänds även på vgregion.se/direkt.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.