Hoppa till huvudinnehållet

Insändarreplik: Kolaregården kunde räddats

Publicerad:
Kolaregården.
Kolaregården. Foto: Thomas Wallin

Slutreplik till Bitte Sandström (SD):s inlägg den 13 april. Först och främst vill jag säga att jag inte känner något hat varken till SD eller något annat parti jag inte delar sympatier med. Om alla kommunfullmäktigeledamöter som vill bevara Kolaregården hade röstat för (S) förslag med en minskning av 8 platser i kommunen om behov så medges, hade Kolaregården kunnat finnas kvar. (Eftersom Kolaregården har 10 platser och att bevara 2 av dem hade inte varit realistiskt. Därför hade Kolaregårdens existens säkrats utifrån detta förslag).

Insändare: Förblindas inte av ditt SD-hat Roland Staf

Alla på kommunfullmäktigemötet den 21 december 2020 måste ha förstått att majoritetsförslaget som innebar att Kolaregårdens öde skulle avgöras i kommunstyrelsen också skulle leda till en nedläggning. Därför tycker jag att det vore naturligt att samtliga prestigelöst skulle ha röstat på (S) förslag, även de som före och efter mötet gav uttryck för Kolaregårdens bevarande trots annan partitillhörighet, även om sitt eget partis förslag röstades ner. Det kan inte vara unikt i svensk partipolitik.

Roland Staf

Dals Långed

Artikeltaggar

Bitte SandströmInsändareKolaregårdenRoland Staf

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.