Hoppa till huvudinnehållet

Inbrott hos Vattenfall – polisen har säkrat spår

Publicerad:
Reporter Conny Hultgren
Conny Hultgren
conny.hultgren@dalslanningen.se
Vattenfall i Dals Långed råkade under natten till torsdag ut för ett inbrott. Polisen har säkrat vissa spår på brottsplatsen. Arkivbild.
Vattenfall i Dals Långed råkade under natten till torsdag ut för ett inbrott. Polisen har säkrat vissa spår på brottsplatsen. Arkivbild. Foto: Tommy Löfgren

Under natten till torsdag utsattes Vattenfalls anläggning i Dals Långed för ett inbrott. Tjuven eller tjuvarna var borta när polisen kom till platsen. Men polisen har efteråt säkrat vissa spår.

Det var klockan 23:45 under natten till torsdag som ett inbrottslarm utlöstes vid Vattenfall i Dals Långed. Det var rörelsedetektorer vid anläggningen som hade utlösts efter att någon eller några personer försökt ta sig in.

Polis och säkerhetsbolag åkte ut, men ingen person anträffades på platsen.

Dock kunde man konstatera att tjuven eller tjuvarna har varit inne en stund i huset. Men det är oklart om något har stulits.

Polisen har kunnat säkra vissa spår efter tjuvarna. Men av utredningstekniska skäl vill polisen inte berätta vilken typ av spår det handlar om.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDals LångedInbrottPolisenVattenfall

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.