Insändare: Förblindas inte av ditt SD-hat Roland Staf

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Sverigedemokraterna hoppas att den överklagan av beslutet gällande Kolaregårdens nedläggning som är inlämnad vinner gehör och att frågan därefter kan avgöras i kommunfullmäktige, skriver Bitte Sandström.
Foto: Conny Hultgren

En sorgens dag för Kolargården, Dals Långed som samhälle samt för dess invånare skriver Roland Staf i Dalslänningen den 24 mars.

Han fortsätter "det klingar mycket falskt när vissa politiker i efterhand vill göra sken av att ni kämpat för Kolaregårdens fortsatta existens" och namnger särskilt mig som att jag är en av dom som talat med kluven tunga.

Det kan knappast ha undgått någon var Sverigedemokraterna hela tiden stått i frågan gällande Kolaregården, utom då möjligen Roland Staf som förblindad av sitt SD hat inte förmår att läsa innantill tydligen.

Sverigedemokraterna hade ett eget förslag om att inte lägga ner Kolaregården som tyvärr blev nedröstat. Enligt Staf skulle vi då ha röstat på Socialdemokraternas förslag men det är inte så det fungerar, man röstar på sitt eget förslag och sedan avstår man till förmån för eget förslag.

Som Staf resonerar skulle ju lika gärna Socialdemokraterna röstat på SD:s förslag men någon insändare från Roland Staf med den uppmaningen till S har vi inte sett till.

Vad ska jag dementera undrar Roland? Du kan ju börja med dina påståenden om att Sverigedemokraterna inte på riktigt ville behålla Kolaregården vilket visat sig vara helt fel.

Sverigedemokraterna hoppas att den överklagan av beslutet gällande Kolaregårdens nedläggning som är inlämnad vinner gehör och att frågan därefter kan avgöras i kommunfullmäktige.

För min del är debatten i och med detta inlägg med Roland Staf i denna fråga avslutad.

Bitte Sandström

Gruppledare, SD Bengtsfors

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.