Välkommen till digitala påskparaden

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Siri Mäki 3,5 månader med sina dagsgamla kycklingar var första bilden vi fick in denna påsk. De bor i Skåpafors och bilden är insänd av mormor Camilla.
Som utlovat blir det en digital påskparad på www.dalslanningen.se. Redan under torsdagen började det sändas in bilder på påskklädda barn. Det går bra att fortsätta sända in till bilder@dalslanningen.se så fyller vi på under och efter Påskafton.

Det är Bengtsfors Centrumförening som tillsammans med Dalslänningen ordnar den digitala paraden istället för den traditionella som föreningen brukar stå för.

I år arrangeras inte påskparad som vanligt. Men ett digitalt alternativ ges.
Foto: Thomas Wallin

Centrumföreningen står för presentkort som kommer att delas ut bland de insända bidragen.

Säkert är det många barn som kläs upp till Påskaftonen och traditionen att kasta påskbrev låter sig kanske inte stoppas av pandemin. Det kan ju ske med viss distans.

Så ta en bild på barnen, dig själv eller hela familjen och skicka in så ska vi publicera dem på webben och en del av dem i tidningen. Sänd helst in bilder i breddformat då webben är anpassad för det.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.