Våren skymtade hastigt förbi

Väder
PUBLICERAD:
Krokusen har ploppat upp i mångas rabatter.
Foto: Hanna Kulven
Förra helgen åkte vinterjackan in i garderoben och fågelkvitter och knubbiga snödroppar förgyllde veckoslutet.

Det var många som passade på att njuta i den varma vårsolen förra helgen. Solen har gjort oss sällskap även under veckan som gått då många passade på att föreviga tillfället med en vacker bild.

Tur var kanske det för tyvärr verkar det varma vårvädret inte hålla i sig. Enligt SMHi får vi se solen i några dagar till men i mitten av nästa vecka finns det åter risk för snöfall. Då är det läge att bläddra fram till den här tidningssidan igen och minnas den härliga vårvärmen, som vi hoppas snart är tillbaka.

Tack alla följare på sociala medier för fina bilder.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.