Man konfronterade dieseltjuv

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Stigenbo konfronterade en man som slangade diesel.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

På natten mellan måndag och söndag fick polisen ett samtal från en man i Stigen om en dieselstöld. En man ska ha slangat diesel från en tank.

Personen som larmade polisen ska ha konfronterat mannen som hade slangat, och försökt att ställa ett fordon i vägen för att hindra honom från att lämna platsen. Men trots det lyckades han komma undan.

Polis kallades till platsen. Det är oklart om någon är misstänkt för brottet.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.