Nyfödda välkomnades enskilt med muminmugg i Ärtemark

Familj
PUBLICERAD:
Bukett och en muminmugg på distans blev årets uppvaktning för barnen i Ärtemark.
Foto: Ann-Britt Martinsson

Vanligtvis brukar Ärtemarks byalag fira barnen som fötts under det gångna året vid en julgransskakning i Ärtemarks församlingshem. Något den rådande pandemin satte hinder för i år. I stället besökte en representant från byalaget familjerna i deras bostad och överlämnade en blomsterbukett och en mugg med muminmotiv. Det är tre flickor och en pojke som fötts under året. Familjerna som uppmärksammades var: Emelie Gustavsson och Niclas Augustsson med dottern Ester i Fillingen. Sofie Johansson och Axel Lindström med dottern Astrid i Herrenäs. Desirée Bjelke och Rasmus Andersson med dottern Keyla i Bön. Samt Rebecca och André Thorn med sonen Carl i Bön.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.