Snabb hjälp när buss fick stopp vid rondell

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Bussen fick stopp vid rondellen men snabb hjälp av lokala Munkeröds.
Foto: Thomas Wallin
Det händer inte så mycket i dessa coronatider, så när en buss stannar på Kinadalsvägen, därtill utanför tidningshuset i Bengtsfors undgår det inte allmänhetens uppmärksamhet.

Den blå bussen som kör för Västtrafik hade fått motorstopp strax före Kinarondellen vid halv fyratiden på tisdagen. Hjälpen var emellertid inte långt borta eftersom Munkeröds Industrier på Brandberget i Bengtsfors sysslar med just bussunderhåll. Två anställda tog sig snabbt an att försöka få i gång bussen för att slippa bärga den vilket var alternativ två. Det behövdes inte för strax efter fyra var bussen flyttad.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.