Två män i bråk – en upplevde sig angripen av taser och drog kniv

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Under torsdagskvällen utspelade sig ett bråk mellan två berusade män i Skåpafors. Den ene mannen upplevde att den andre använde en så kallad taser, ett elchockvapen (se bild) och drog kniv. Men det visade sig vara en eltändare.
Foto: Johan Nilsson/TT
Under torsdagskvällen utspelade sig ett bråk mellan två berusade män i Skåpafors. Den ene mannen upplevde att den andre använde en så kallad taser, ett elchockvapen (se bild) och drog kniv. Men senare visade det sig föremålet ha varit en eltändare.

Polis kallades till platsen och grep mannen som använt eltändaren.

Men gripandet hävdes senare eftersom det inte visade sig ha varit en taser som han hade använt.

Mannen är dock fortfarande misstänkt för olaga hot.

Fick sova ruset av sig

Eftersom han var berusad fick han sova ruset av sig på polisstationen i Åmål.

Mannen, som är i 45-årsåldern, är hemmahörande i Skåpafors och känd av polisen sedan tidigare.

Har gjort en motanmälan

45-åringen gjorde senare en motanmälan mot den andre mannen, som är i 35-årsåldern om olaga hot. Detta eftersom 45-åringen menat att 35-åringen flera gånger uppträtt störande mot honom och att han nu dragit kniv.

Båda männen var berusade under bråket på torsdagskvällen.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.