Hoppa till huvudinnehållet

Fyrhjuling och motorsågar stulna från ladugård

Publicerad:
Bland annat en fyrhjuling blev stulen från en ladugård natten till onsdagen i Västra Högen. Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.
Bland annat en fyrhjuling blev stulen från en ladugård natten till onsdagen i Västra Högen. Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra. Foto: ADAM IHSE / TT

En fyrhjuling, tre motorsågar och flera röjsågar har stulits från en ladugård i Västra Högen i Dals-Eds kommun. Polisen har varit på platsen och gjort en brottsplatsundersökning.

Det var under onsdagen som inbrottet upptäcktes. På natten mellan tisdagen och onsdagen ska någon eller några ha brutit upp dörren till en ladugård i Västra Högen och tagit med sig en mängd föremål.

En orange fyrhjuling av märket SF Moto, med registreringsnumret YUS 166, blev stulen vid inbrottet. Tre motorsågar av märket Stihl blev också stulna samt tre röjsågar, varav två av märket Stihl, och tryckluftsverktyg.

Polisen har varit på platsen och gjort en brottsplatsundersökning.

Artikeltaggar

BengtsforsBrott & blåljusDals-Eds kommunEdFyrhjulingInbrottStölderVerktyg

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.