Insändare: Tråkig förstörelse i Dals Långed

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Den återigen vandaliserade övergången.

Nyligen hade en övergång för fotgängare och cyklister iordningsställts mellan Dals Långed och friluftsgården vid järnvägen. Denna övergång har flera gånger vandaliserats, men var nu fint renoverad.

Men det finns fortfarande vissa människor som antagligen inte tycker om det. Nu är den åter vandaliserad. Jag är mycket förvånad över sådana kriminellas energi. Det skulle väl finnas möjlighet att spåra vem det är, typ med rörelse indikerad kamera.

Besviken Dals Långedsbo

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.