TV: Västra Götalandsregionen rapporterar om covid-19-läget

Vård & omsorg | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör, medverkar under dagens pressträff.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Västra Götalandsregionen livesänder i dag, onsdag 2 december, klockan 11.30 till 12.00, en pressträff för att ge en aktuell bild av covid-19-läget.

I sändningen från Regionens hus i Göteborg medverkar Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör, och Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare. De kommer att lämna en rapport med den senaste informationen om hur Västra Götalandsregionen hanterar covid-19.

Så här står det i pressinbjudan: "Antalet bekräftade fall av covid-19 minskar i Västra Götaland. Förra veckan konstaterades 4364 fall, vilket är 224 färre än under vecka 47. Inom vården är situationen ansträngd. Intensiv planering inför vaccinationsstart av riskgrupper pågår."

Ifall inbäddningslänken krånglar, går sändningen också att följa på Västra Götalandsregionens sida: https://www.vgregion.se/direkt/

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.