Konsert med Bengt Johansson i Torrskogs kyrka

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Bengt Johansson som har en omfattande skivproduktion bakom sig ger konsert i Torrskogs kyrka på lördag.
Foto: Rebecca Wallin Photography

Torrskog gästas under lördagen av sångaren och gitarristen Bengt Johansson som ger en konsert i kyrkan.

Bengt Johansson är en känd kristen artist och sångförfattare. Hans varma röst och distinkta gitarrspel och hans stora sångskatt har gett honom en stor publik över hela Sverige och Norden. Han ses som en stor förnyare av musiken i kyrkan i vår tid.

Rötterna finns både i rock, country, blues och folkton men han har ändå ett eget musikaliskt tonspråk. Texterna är ofta poetiska och berättande, med inspiration från naturen och inte minst Psaltaren i Bibeln.

Svenska kyrkan och Ärtemarks kyrkliga samfällighet svarar för arrangemanget som coronaanpassas.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.