Hoppa till huvudinnehållet

Biljakt på E45– en person sprang till skogs

Publicerad:

Polisen inledde tidigt på fredagsmorgonen ett förföljande av en personbil på E45, norr om Säffle.

Bakgrunden till biljakten ska ha varit att föraren inte stannade på polismans tecken. Efterföljandet tog slut i Svanskogstrakten då bilen ska ha stannat på en mindre skogsväg.

– Där är det fem personer som färdades i bilen, varav en är efterlyst som anhållen i sin frånvaro. En person har sprungit till skogs, som vi letar efter just nu, säger Jens auf der Hedie, vakthavande befäl hos polisen i region Bergslagen, vid 05.30-tiden på fredagen.

Föraren är misstänkt för grovt drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

Artikeltaggar

BrottBrott & blåljusSäffle

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.