Påverka dina politiker om bassängen i Bäckefors

Insändare
PUBLICERAD:
Sjukhuskommittén riktar en uppmaning att påverka lokala politiker om framtiden för sjukhusbassängen i Bäckefors.
Foto: Helena Lindgren

Den idag välbesökta och viktiga bassängen på Dalslands sjukhus är hotad!

Bassängen är ett viktigt komplement till rehab och dessutom viktig för egenträning.

Vi vet att bassängen betyder mycket för många! Det är viktigt nu att du agerar och påverkar dina politiker.

De som sitter med i Norra Hälso- och sjukvårdsnämnden är följande:

Ordinarie: Linda Jansson (M) Färgelanda, Margareta Fredriksson (L) Strömstad, Annica Erlandsson (S) Kungshamn, Joakim Sjöling (S) Vargön, Ewa Arvidsson (S) Åmål, Zarza Lundberg (S) Henån, Jörgen Molin (M) Strömstad, Mats Johansson (M) Ödskölt, Rose-Marie Antonsson (SD) Ljungskile, Ove Kaye (SD) Ånimskog, Eva Espling (V) Uddevalla, Mats Berglund (V) Göteborg, Kenneth Gustavsson (C) Ed, Hans-Carl Carlson (KD) Munkedal, Hans-Joachim Isenheim (MP) Munkedal

Suppleanter: Ulla Börjesson (S) Ödeborg, Ida Jacobsson (S) Tanumshede, Kalle Blomgren (S) Trollhättan, Glenn Patriksson (S) Uddevalla, Leif Andersson (S) Strömstad, Eva Abrahamsson (M) Smögen, Henrik Josten (M) Vänersborg, Annicka Johansson (M) Trollhättan, Carin Ramneskär (M) Uddevalla, Jan Appelqvist Palmqvist (SD) Vänersborg, Ulf Rexefjord (SD) Mellerud, Peter Olsson (V) Åmål, Robert Yngve (KD) Hunnebostrand, Kenneth Carlsson (L) Färgelanda, Thony Aderum (MP) Vänersborg.

Kommittén för Dalslands sjukhus

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.