Hoppa till huvudinnehållet

Tre viltolyckor på ett dygn

Publicerad:
Reporter Conny Hultgren
Conny Hultgren
conny.hultgren@dalslanningen.se
Under det senaste dygnet inträffade tre viltolyckor i Bengtsfors kommun. Eftersöksjägare tillkallades vid två av olyckorna, där det handlade om rådjursolyckor. Vid den tredje olyckan gällde det ett vildsvin, som dog direkt i samband med olyckan.
Under det senaste dygnet inträffade tre viltolyckor i Bengtsfors kommun. Eftersöksjägare tillkallades vid två av olyckorna, där det handlade om rådjursolyckor. Vid den tredje olyckan gällde det ett vildsvin, som dog direkt i samband med olyckan. Foto: NWT Arkiv

Tre viltolyckor inträffade i Bengtsfors kommun mellan måndag och tisdag. Det handlar om två rådjursolyckor och en vildsvinsolycka.

De båda rådjursolyckorna inträffade i Skåpafors och i Bengtsfors. Vildsvinsolyckan skedde i Tisselskog.

Inga personer skadades i samband med olyckorna.

Vildsvinet dog på platsen. Vid rådjursolyckan i Skåpafors skickades eftersöksjägare ut och avlivade rådjuret. Den andra rådjursolyckan har polisen inte fått någon återkoppling om.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBrott & blåljusViltolyckor

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.