Hoppa till huvudinnehållet

Drive-in-bio på Valhalls parkering

Publicerad:
Reporter Thomas Wallin
Thomas Wallin
thomas.wallin@dalslanningen.se
Drive-in-bio på Folkparken Valhalls parkeringsplats blir det under fredag och lördag kväll. Bilden är en arkivbild från annan plats.
Drive-in-bio på Folkparken Valhalls parkeringsplats blir det under fredag och lördag kväll. Bilden är en arkivbild från annan plats.

På fredag och lördag är det dags för filmpremiär utomhus i Bengtsfors.

Sedan tidigt i somras har det funnits planer på utomhusbio under den pågående pandemin. Nu är det dags och platsen för arrangemanget blir parkeringen vid Folkparken Valhall.

Drive-in-bion ska ske på ett coronasäkert sätt där besökarna kan sitta i sina bilar och höra ljudet i bilradion.

Fyra filmer

Fyra filmer kommer att visas. På fredagen blir det Malin Dahls film Lantisar som handlar om Madeleine som bor i Stockholm och får återupptäcka landsbygden. Senare samma kväll visas den omtalade filmen Min pappa Marianne med Rolf Lassgård som utspelas i Alingsås.

På lördag är det dags för Disneyfilmen Framåt där två tonårsbröder ger sig ut i en fantasivärld. Lördagen avslutas med filmen En del av mitt hjärta som i likhet med den inledande filmen handlar om en Stockholmskvinna som lämnar storstaden och återser landsorten. Denna gång i form av en småstad där kontakten med gamla vänner blir en utmaning för affärskvinnan Isabella.

Det tas även upp beställningar från kiosken på området där förtäring sedan levereras till bilarna.

Biljetterna måste bokas i förväg.

Bakom arrangemanget står Odéon, Bengtsfors kommun och Folkparken Valhall.

Artikeltaggar

AlingsåsBengtsforsFolkparken ValhallNyheterNöje/KulturOdéonStockholm

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.