Hoppa till huvudinnehållet

Färgelanda tappade segern i slutminuten

Publicerad:
2–2 mot Tösse var ett fall framåt, menar lagledaren Sören Henriksson.
2–2 mot Tösse var ett fall framåt, menar lagledaren Sören Henriksson. Foto: Mattias Modéen

I bortamatchen mot Tösse var Färgelanda på väg mot tre poäng men i slutminuten fick laget en straff emot sig och Tösse kunde sätta dit 2–2 som blev slutresultatet.

Färgelanda var det bättre laget men efter 25 minuters spel fick de inte bort bollen i samband med en hörna och Fredrik Tacacho kunde sätta dit 1-0 för Tösse. Fyra minuter senare fick Färgelanda en frispark som Johan Bäckström mycket fint slog i mål. Detta var också resultatet i paus.

Tösse skapade inte så många målchanser och med kvarten kvar att spela tog Färgelanda ledningen. En fin passning ut på kanten hittade till Filip Fransson som kunde ta sig förbi och sätta dit bollen. Matchen såg ut att sluta 1-2 men i 90:e minuten fick Tösse en straff. Abdulkadir Elmi Muhumed satte dit bollen och matchen slutade oavgjort.

"Ett fall framåt"

– Ett fall framåt och vi får vara nöjda med en poäng även om vi inte spelar så bra just nu. Det var surt med en straff i slutet men tror domaren missade en straff för Tösse i första som var klarare. Onödigt av oss att dra på oss tre gula för protest i samband med straffen och med så få matcher ska man inte behöva få någon avstängd spelare säger, Sören Henriksson lagledare i Färgelanda. Han vill dock berömma Johan Bäckströms enorma kapacitet och vikarierande målvakten Jesper Olofsson.

I tabellen ligger Färgelanda sexa och nu väntar två tuffa matcher.

– Åsebro som vi möter på lördag blir en tuff uppgift och sedan väntar derbyt mot Ellenö som är årets match för oss båda, säger Sören Henriksson.

Artikeltaggar

EllenöFotbollHenrik AlbinssonJesper OlofssonJohan BäckströmSören Henriksson

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.