Hoppa till huvudinnehållet

BIF ligger nära hjärtat för Robin Jansson

Publicerad:
– Bengtsfors ligger mig väldigt varmt om hjärtat och i Bengtsfors IF startade jag mitt fotbollsspelande när jag var liten, säger Robin Jansson.
– Bengtsfors ligger mig väldigt varmt om hjärtat och i Bengtsfors IF startade jag mitt fotbollsspelande när jag var liten, säger Robin Jansson. Foto: Janerik Henriksson/TT

– Bengtsfors IF har jag väldigt mycket att tacka för de har varit en del av min uppväxt och gett mig så mycket, det hälsar Robin Jansson från Orlando i Florida via sin vän Besnik Dautaj i Bengtsfors.

I tisdags berättade Dalslänningen om glädjen i BUIF över träningsställen BIF:s tjejlag fått av Robin.

BIF F12-13 lag med sina nya  träningsställ de fått av Robin Jansson.

Från vänster, översta raden: Wilma Pettersson-Pohl, Agnes Arvidsson, Kristina Fayad, Meja Emanuelsson,Tindra Eriksson, Felicia Larsson, Nadia Magnusson.
Från vänster, undre raden: Alicia Jansson, Nicole Aleksic, Vendela Ohlsson, Maya Alsvahed.
Liggande: Maja Ljung Blomqvist.
BIF F12-13 lag med sina nya träningsställ de fått av Robin Jansson. Från vänster, översta raden: Wilma Pettersson-Pohl, Agnes Arvidsson, Kristina Fayad, Meja Emanuelsson,Tindra Eriksson, Felicia Larsson, Nadia Magnusson. Från vänster, undre raden: Alicia Jansson, Nicole Aleksic, Vendela Ohlsson, Maya Alsvahed. Liggande: Maja Ljung Blomqvist. Foto: THOMAS WALLIN

– Bengtsfors ligger mig väldigt varmt om hjärtat och i Bengtsfors IF startade jag mitt fotbollsspelande när jag var liten, säger Robin och fortsätter:

– När jag hörde att några ungdomar behövde nya ställ att spela i så kände jag direkt att det är något jag vill hjälpa till med i denna tuffa tid. Ingen kan göra allt men många kan göra lite.

– Jag hoppas de kommer trivas i sina nya matchställ.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors IFBesnik DautajDalslänningenFloridaOrlandoRobin JanssonSport

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.