Hoppa till huvudinnehållet

Strömmen åter i Bengtsfors

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson / TT

Stora delar av Bengtsfors centralort drabbades vid 11-tiden på tisdagen av ett omfattande strömavbrott. Strömmen saknades för många i 10-15 minuter. Även kommunhuset drabbades, men där gick reservkraft in.

Bland de drabbade fanns Dalslänningens redaktion.

Strömavbrottet ska ha startat strax före klockan 11 på tisdagen och återkom en stund efter klockan 11. Bengtsfors Energi AB kunde vid 11.30-tiden inte lämna besked om orsaken till avbrottet, men undersöker vad det berott på.

Texten uppdateras.

Artikeltaggar

BengtsforsSamhälleStrömavbrott

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.