Hoppa till huvudinnehållet

Sommardressyren ställs in

Publicerad:
Det blir ingen sommardressyr i Färgelanda i år.
Det blir ingen sommardressyr i Färgelanda i år. Foto: Mattias Modéen

Det blir ingen sommardressyr i Färgelanda i år. Färgelanda Ridklubb tvingas ställa in storarrangemanget som brukar hållas i månadsskiftet juni/juli och som under fyra dagar lockar runt 400 ekipage från stora delar av södra Sverige.

– Det känns jättejobbigt, såklart. Vi tog det definitiva beslutet att ställa in för ett par veckor sedan. Vi kan inte göra detta på ett bra sätt, när situationen är som den är, säger Marianne Göthberg i tävlingsledningen.

Det inställda arrangemanget blir ekonomiskt kännbart för klubben, som nu hoppas få ta del av det stödpaket som Riksidrottsförbundet delar ut nästa vecka.

Artikeltaggar

FärgelandaFärgelanda RidklubbHästsportMarianne Göthberg

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.