• idag
  21 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   1.8 mm
 • torsdag
  22 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Körde i diket två gånger i Rölanda

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En bil stod i diket på två olika ställen i Rölandatrakten på måndagsmorgonen. (Arkivbild).
Foto: Johan Nilsson/TT
En personbil upptäcktes vid två tillfällen i diket på två olika platser i Rölanda tidigt på måndagsmorgonen. Strax efter halv fyra på morgonen stod bilen i diket på länsväg 164. Några timmar senare stod bilen parkerad i ett träd på länsväg 2097.

Det var två av varandra oberoende vittnen som ringde in till polisen om olyckorna. Vid 3.40-tiden fick polisen larm om att en bil kört ner i diket på väg 164 i närheten av Rölanda. Det fanns ingen person i närheten av bilen när polisen kom till platsen och en anmälan om smitning från olycksplats upprättades.

Vid 7-tiden på morgonen låg samma bil i diket igen, fast på en annan plats på väg 2097 utanför Rölanda. Då var bilen även inkörd i ett träd. En person befann sig i närheten av bilen när vittnet ringde polisen, men ingen har gripits.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.