Hoppa till huvudinnehållet

PRO langar vidare fin gåva av sprit

Publicerad:
Reporter Thomas Wallin
Thomas Wallin
thomas.wallin@dalslanningen.se
PRO:s ordförande i Billingsfors Solveig Nettelbo till vänster överlämnade gåvan från Ulf Jansson till Nora Vahlquist vid ICA Nära Billingsfors.
PRO:s ordförande i Billingsfors Solveig Nettelbo till vänster överlämnade gåvan från Ulf Jansson till Nora Vahlquist vid ICA Nära Billingsfors.

PRO Billingsfors fick en fin gåva från plåtslagaren Ulf Jansson i form av en låda med handsprit. Spriten Ulf kommit över berättade Dalslänningen om i onsdagstidningen.

Gåvan kommer nu att delas ut till personer i Billingsfors som är i riskgruppen för Covid-19 genom den lokala butiken ICA Nära Billingsfors. Butiken hjälper äldre med hemkörning av varor, så varje hemkörning kommer nu att få denna gåva, så länge den räcker.

– Vi vill verkligen rikta ett tack till Ulf Jansson och ICA:s butikschef Nora Vahlquist med personal här i närområdet som stöttar så fint i dessa svåra tider, säger Solveig Nettelbo PRO:s ordförande Billingsfors

Artikeltaggar

BillingsforsIcaNyheterPROSolveig NettelboUlf Jansson

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.