Hoppa till huvudinnehållet

Dalslands Sparbank ställer in festivalsommar

Publicerad:

Dalsland Sparbank hade planerat ett omfattade festivalprogram under sommaren med flera kända artister med anledning av bankens 150-årsjubileum. Med anledning av coronaviruset ställs dock festivalerna in.

Det var under tisdagsmorgonen som Dalslands Sparbank meddelade att de ställer in de planerade festivalerna under sommaren. Banken fyller 150 år, vilket skulle ha firats rejält då flera kända artister var inbokade till festivaler på flera dalsländska orter.

Bland annat var Sven-Ingvars inbokade till Genevi idrottsplats i Högsäter den 15 augusti och Arvingarna till Mellerud de 29 augusti. Övriga festivaldatum var 13 juni i Bengtsfors och den 27 juni i Ed, men tyvärr är samtliga avstyrda.

Hjälpa människor och företag

Dalslands Sparbank meddelar att det i dagsläget inte finns någon aktuell plan på att genomföra festivalerna vid annat datum och att samtliga involverade aktörer är kontaktade.

– Vi tänker istället om och tar vår roll i samhället. För oss är det självklart att på olika sätt hjälpa de människor, företag och föreningar som drabbats och påverkats av effekterna av Covid-19. Mer information om vårt lokala initiativ kommer under veckan, skriver Dalslands Sparbank i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

ArvingarnaBengtsforsDalslands SparbankEdHögsäterJubileumNöje/KulturSven-Ingvars

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.