(S) tog inte bort ljuset

Insändare
PUBLICERAD:
Författarna av inlägget kommenterar förändringarna av gatubelysningi Bengtsfors.
Foto: Stig Adolfsson

I socialdemokraternas budgetförslag fanns ingen släckt gatubelysning, vare sig i Dingelvik, Ekebol, Tisselskog eller på andra ställen i kommunen. Tyvärr gick inte vårt förslag igenom men vi reserverade oss mot beslutet vid Kommunfullmäktige den 4 november 2019 och vi lämnade en protokollsanteckning med hänvisning till reservationen, på Tekniska utskottet, där vi fick reda på vilka platser som skulle mörkläggas.

Vi socialdemokrater anser att frågan om gatubelysning är en viktig fråga om trygghet och säkerhet för våra medborgare i kommunens alla orter.

Med ”ljusa” hälsningar

Christina Lundqvist

V ordf. Tekn utskottet

Johnny Eliasson

Ers Tekn utskottet

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.