Sten Torstensson i Bytt är bytt i kväll

Nyheter
PUBLICERAD:
Den kände antikhandlaren och auktionisten Sten Torsten från Mellerud är med i Bytt är bytt.
Foto: Helena Lindgren

I torsdagskvällens avsnitt av TV 4:s antiktävling Bytt är bytt kommer antikhandlaren och auktionisten Sten Torstensson från Mellerud att medverka. Inte som tävlande, men som presentatör av ett av de föremål deltagarna ska bedöma värdet på. Programmet som leds av Renée Nyberg med assistans av antikexperten Karin Laserow gästas på torsdagen av duon Tommy och Christer som varit ett par i 37 år, och nu ska reda ut vad som är billigast och dyrast. Programmet sänds kl 20 på TV4.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.