Man hotade ambulanspersonal med kniv

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: ANDERS WIKLUND / TT
En man i 30-årsåldern i Färgelanda greps och anhölls senare under natten för hot mot tjänsteman.

Det uppger P4Väst.

Det var på tisdagskvällen som mannen ringde SOS Alarm eftersom han inte mådde bra.

Vid halv elvatiden igår kväll ringde en man ifrån Färgelanda till SOS och berättade att han inte mådde bra. Men när ambulanspersonalen kom till platsen såg de att mannen komma gående emot dem med en kniv i handen.

Personalen upplevde det som att de hotades och larmade polisen som grep mannen på plats. Mannen sitter nu anhållen för hot mot tjänsteman.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.