Hoppa till huvudinnehållet

Robin Jansson utburen på bår

Publicerad:
Robin Jansson bars ut på bår i natt.
Robin Jansson bars ut på bår i natt. Foto: John Raoux

Robin Jansson fick en svår avslutning på säsongen i den amerikanska fotbollsligan. I säsongens sista match i MLS skadade sig den 27-årige backklippan från Bengtsfors och bars ut på bår med en befarad nackskada.

Det var efter en dryg halvtimmes spel mot Chicago Fire som olyckan var framme. Jansson snubblade och ramlade i full fart in i knät på en lagkamrat i samband med hörna. Smällen tog illa, men enligt amerikansk media bars Jansson ut på bår som en försiktighetsåtgärd och han ska inte vara allvarligt skadad.

Orlando förlorade matchen med 2–5. Sedan tidigare var det klart att laget missar slutspel.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors IFFotbollMLSOrlando CityRobin Jansson

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.