Törstig man skapade obehag

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Polisen ryckte ut med en patrull till Färgelanda.
Foto: Hanna Franzén/TT
En person knackade strax efter midnatt, natten mot torsdag, på en fastighet på Hermelinvägen i Färgelanda. Mannen sa att han var törstig och ville ha vatten och gick in i bostaden när dörren öppnades. Sedan ville han inte lämna den.

Fastighetsägaren lyckades dock få ut mannen och fick då se ytterligare en man stå utanför bostaden. Fastighetsägaren tyckte att det hela kändes obehagligt och ringde till polisen, som upprättade en anmälan om olaga intrång.

När polisen kom till platsen var dock personerna borta och ärendet har nu avslutats.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.