Gäng med golfklubbor oroade

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Ett gäng med golfklubbor oroade i Bengtsfors på tisdagskvällen.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Polisen fick på tisdagskvällen in ett larm om att ett gäng med ungdomar slogs med golfklubbor i närheten av en bensinstation i Bengtsfors.

Polisen ryckte ut till platsen med en patrull, men när den kom fram fanns det inte några ungdomar kvar på platsen. Uppgifter till Dalslänningen gjorde först gällande att händelsen kunde höra samman med ett bråk som pågick mellan en man och kvinna ungefär samtidigt i centrala Bengtsfors, men polisen har inte kunnat knyta händelserna till varandra.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.