• idag
  5 juli
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   3.2 mm
 • måndag
  6 juli
  16°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  7 juli
  16°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Färgstarkt Dalsland på bokmässan

Litteratur
PUBLICERAD:
Den färgglada Läsbussen Läster kommer att välkomna alla besökare utanför Bok- och biblioteksmässans entré. På bilden syns medarbetarna Ulrika Dalbert och Annika Wahlström.
Foto: Britt-Marie Erlandsson
Den 26–29 september är det dags för årets upplaga av Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. I likhet med de senaste åren kommer Dalsland att ha en egen monter på mässområdet som gästas av många kända författare.

Den färgglada Läsbussen Läster kommer att välkomna alla besökare utanför huvudentrén.

Dalslandsmontern kommer bland annat att gästas av Amelia Adamo, som skrivit en bok om att vandra i Dalsland, Dick Harrison som skrivit en bok om Dalslands historia, barnboksförfattaren Pia Hagmar, den prisbelönta översättaren Marianne Tufvesson och tecknaren Victor Johannesson alias Depressiva döden. Under lördagen delas dessutom Dalslandsmedaljen ut i montern.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.