Spetsig påle vid badplats på Kroppefjäll

Nyheter
PUBLICERAD:
En påle i vattnet vid en badplats på Kroppefjäll mellan Färgelanda och Mellerud ska ha hittats härom dagen. Arkivbild som ej är tagen vid den aktuella platsen.
Foto: Alexander Carlsson

En privatperson gör Melleruds kommun uppmärksam på att en spetsig påle härom dagen hittades i vattnet vid badplatsen vid Karolinerstugan på Kroppefjäll. "Jag vill bara meddela att en spetsad påle hittades i vattnet vid Karolinerstugan på Kroppefjäll i förra veckan. Pålen satt precis där folk hoppar i och badar. Pålen är borttagen men det kan ju vara bra om allmänheten och stugvärdarna för Karolinerstugan får kännedom om detta.", skriver privatpersonen i ett meddelande till Melleruds kommun.

Platsen ligger mellan Mellerud och Färgelanda och nås från båda kommunerna.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.