Träbänkar brann vid eldplats

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Räddningstjänsten i Dals-Ed larmades ut på en brand vid 14.20-tiden på torsdagen.

Det var ett par träbänkar intill en grillplats vid järnvägsstationen som fattat eld i samband med grillning.

– Det är ett antal personer i yngre tonåren som har eldat där och varit vårdslösa när de skulle släcka så det har tagit sig i de här bänkarna. Men det var rådigt ingripande av några privatpersoner där som slängt vatten på det här. Sen ville de ändå att vi skulle komma till platsen och kontrollera, säger Fredrik Eriksson, styrkeledare hos räddningstjänsten.

Ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.